Égi mese

    Kategória: Égi - Mese
12 mese – 12 zodiákus -12 belső út

Az Égi- Mese egy olyan kurzus, ahol összetalálkozik az emberi lélek, a csillagok és a mesék világa. Titokzatos és varázslatos terület mind  a három. A mese az emberi személyiségfejlődés útját segíti, ugyan úgy, mint a csillagos ég üzenetei.

Hónapról hónapra kinyitok egy kis kaput neked, melyen áthaladva a mesék világával és a csillagok bölcsességével megismerkedve feltárhatod lelked mélységeit, választ kaphatsz a benned felmerülő kérdésekre, érzésekre.

A kurzus 12+1 alkalmas. A kos zodiákusában indul útjára a lélek és tizenkét lépésben, avatja be önmagát a csillagok és a mesék szimbólumain keresztül elfeledett tudásokba.

Az alkalmak 5-6 órát ölelnek át, melynek menete a következő:

  • Az adott hónap csillagtitkainak, minőségeinek személyiségünkre gyakorolt hatásainak megismertetése. (pl. Bika zodiákus, a Vénusz minőség üzenetei, a minőséghez tartozó szimbólumok, legendák, mítoszok megismertetése). Előadás jellegű -sokat mesélek:)
  • Egy játékos gyakorlat a minőség gyakorlati megtapasztalására (imagináció, vizuális technikák…)
  • Az adott időszak meséjének elmesélése után, a mese lerajzolása – a rajzok és a mese elemzése.
  • Az adott minőség személyiségünkre gyakorolt hatásai kérdések által. A válaszadás otthoni “feladat”, csendesen elmélkedve önmagunkról:)

A kurzus kiscsoportos, minimum 5 fő maximum 9 fő. Nagy segítség az embernek a csoport összetartó ereje, egymás segítő támogatása. Ezért az elindulása után nem lehet csatlakozni a csoporthoz.

Kiknek ajánlom szeretettel?

  • Ajánlom mindazoknak, akik elég bátrak ahhoz, hogy szembenézzenek önmagukkal!
  • Ajánlom mindazoknak, akik szeretnének a hős útjára lépni és saját meséjük, életük hősévé válni!
  • Ajánlom azoknak akik szeretik a meséket!
  • Ajánlom azoknak, akiket a kíváncsiságuk hajt!
  • Mindenkinek ajánlom 21 éves kortól!!!

Nem állíthatom, hogy könnyű lesz. Lesz sírás, nevetés, nagy felismerések, nagy utazások, nagy tanulások egy évkörön keresztül:)

A következő kurzus 2019 márciusában indul.

Érdeklődni és jelentkezni a http://www.szivvarazs.hu/ címen és elérhetőségen lehetséges.

Ha környezetedben összegyűlik 6-7 lelkes és érdeklődő lélek, szívesen elmegyek hozzátok!

Néhány vélemény azoktól, akikkel végig jártuk a belső örvényeket:

„Havi egy alkalommal, Niki bensőséges szituációt teremtve, együttérző, támogató szeretettel a másik iránti tisztelet alázatával, angyali humorral tartott elénk tükröket, hogy elősegítse saját magunk megismerését és megértését.”

„ A mesék szelíden vezetnek, de élesen rámutatnak arra, hogy egyes életterületeken hol tartunk éppen. Az egyik nagy tanulsága az elmúlt évnek az volt, hogy megélhettem, hogy a mind a 12 zodiákus minősége bennünk van. Senkire nem lehet ráhúzni csupán egy minőséget! A gyakorlatok, alkotások révén betekintést nyertünk az ön-mag-unkhoz vezető ösvényre. Hálásan köszönöm Nikinek és a csoporttagoknak a támogató jelen-létet! ”

„Szerintem a csillagjegyek minőségeiben ilyen szinten elmélyedni csak alkotó folyamaton keresztül lehet. Ezért tudott sokszor zsigerig hatolni egy- egy felismerés:))) A mesékben, szimbólumokban szerzett jártasság és nem utolsó sorban egymás megismerése és önmagunk megmutatása még hab a tortán! Számomra Niki tudása elképesztő, örülök, ha bármilyen morzsát felcsipegethetek a közelében:))) Köszönet érte Mindenkinek!”

Számomra egyrészt abban segített a program, hogy egy adott hónap energetikáját tudatosítsam és a jel sajátosságait, a jel kínálta lehetőségeket szem előtt tartva tudatosabban éljem a mindennapokat. Másrészt segített azt is meglátni, hogy egy-egy jeggyel milyen a viszonyom, az adott pillanatban éppen hol tartok egy-egy minőség megélésében. Köszönöm! ”

 

” Ha nem ismered a fákat,

eltévedsz az erdőbe,

de ha nem ismered a meséket,

eltévedsz az életben.”

/szibériai közmondás/

Szólj hozzá elsőként!

Hozzászólás