Könnyek Anyja rózsafüzér

    Kategória: Boldogasszony lánya volnék

“Ha el akarod nyerni ezt a kegyelmet, akkor Anyám könnyeire hivatkozva kérd Tőlem, mert mindent, amit Anyám könnyeire mutatva kértek tőlem, a lehető legnagyobb szeretettel megadom nektek!”- mondta Jézus a nővér kérésére.

A Könnyek Anyja rózsafüzért Amalia Aguirre nővér kapta az Úrtól és a Szent Szűztől. A nővér Brazíliában a Keresztre feszített Jézusról nevezett Missziós Nővérek Intézetének nővére volt. 1929-ben (november 8.) a nővér beteg rokonának gyógyulásáért felajánlotta az életét Jézusnak.

1930. március 8-án megjelent a nővérnek Szűzanya halványlila ruhában, kék köpenyben, a vállán fehér fátyollal. A kezében egy ragyogó fehér rózsafüzért tartott. Majd ezekkel a szavakkal nyújtotta a nővér felé: “Íme a Könnyek Rózsafüzére, melynek fehér gyöngyei az én könnyeimként ragyognak és amelyről Fiam már beszélt neked. Ő azt akarja, hogy ezzel az olvasóval is tiszteljenek engem, ezért mindenkinek, aki könnyeim nevében kér, nagy kegyelmeket készített. Ez az imádság sok bűnös megtérését szolgálja majd, elsősorban azokét, akiket démoni megkötözöttség tart fogva. A Könnyek Olvasója legyőzi a sátánt és ördögi műveit tönkreteszi!” 

A Fehér Rózsafüzér vagy a Könnyek Anyja Olvasó 7×7-es  beosztású. A kereszt helyén a megkötözött kezű Jézust ábrázoló érem található. Itt a következőt mondjuk:

 Ó megfeszített Jézus! Lábad elé borulva felajánljuk Neked annak könnyeit, aki Téged bensőséges és részvétteljes szeretettel kísért szenvedésteli keresztutadon. 
Add meg ó Jézus, hogy megszívleljük mindama tanításokat, melyekre legszentebb Anyád könnyei megihletnek minket, hogy szent akaratodat teljesítsük a földön, s méltók lehessünk majdan dicsérni és magasztalni Téged a mennyben, az egész örökkévalóságon át. Ámen

Három szem, ezekre és a hetedek közötti nagy szemekre (6 gyöngy) a következőt mondjuk:

“Tekints Jézus, könnyeire Annak, aki legjobban szeretett e földön és még bensőbben szeret fenn a mennyben.”

A kis szemekre a következőt mondjuk 7×7-szer:

 “Édesanyád könnyeire hivatkozva kérünk, megkötözött kezű Jézus hallgasd meg kérésünk!”

A végén a záróima a következő:

“Ó Mária! a szeretet, a fájdalmak és az irgalom Anyja! Kérünk egyesítsd könyörgésedet a miénkkel, hogy Jézus a Te Szent Fiad – akihez fordulunk –, anyai könnyeidre tekintettel hallgassa meg könyörgésünket és adja meg az örök élet koronáját. Ámen.”

Szólj hozzá elsőként!

Hozzászólás